Selecteer een pagina

“Ik wil stage lopen of afstuderen”

Online Supporter B.V. is een specialist in het digitaliseren van organisaties en het aanbieden van geïntegreerde IT oplossingen. Aspecten waar wij onder meer onze peilen op richten zijn: front- en backend (Fullstack) interface development, intercompany logistics, websites/shops, portals, (mobiele)applicaties en gespecialiseerde koppelingen. In essentie richten wij ons op de ontwikkeling en hosting van schaalbare e-commerce en klant gedreven oplossingen. Hierbij ligt de focus op digitale bedrijfsoptimalisatie middels innovatie. Inmiddels zijn wij 15 jaar actief en omvat ons huidige klantenbestand 400 zowel lokale als internationale organisaties. Hierbij zijn meer dan 150.000 gebruikers actief op de meer dan 500 door ons ontwikkelde websites en applicaties, wat gezamenlijk goed is voor meer dan 1 terabyte aan dataverkeer per maand.

“Online Supporter Pakket”

Tot ons plezier mogen wij jaarlijks veel stagiaires en afstudeerders verwelkomen die met een frisse blik hun bijdrage leveren aan de organisatie. Wij streven naar een duurzame relatie met onze stagiaires, dit middels het door ons gedoopte Online Supporter pakket. Hierbij bieden wij onze stagiaires, met wederzijdse tevredenheid, de mogelijkheid om bij ons stage te lopen, hun afstudeertraject te doorlopen, vakantiewerk te verrichten en nadien een optie op een functie. Dit is vanzelfsprekend jouw eigen beslissing, maar het lijkt ons een mooie optie om jezelf te positioneren binnen de organisatie en daarna jouw eigen werk voort te zetten met het oog op zekerheid zowel tijdens als na je studie! Inmiddels hebben wij in 10 jaar meer dan 100 studenten begeleid. Van HAN, Saxion, Windesheim tot aan HU, Fontys of Haagse Hogeschool.

“Wat biedt Online Supporter haar stagiaires”

Thuiswerk
mogelijkheid

Werkplek op locatie

Stagevergoeding

Zelfstandigheid

OS Pakket

“Welke stagevacatures heeft Online Supporter op dit moment?”

Neem contact op met onze professionals

Online Professional is een initiatief van Online Supporter B.V. Het platform dient ter promotie van de vacatures van Online Supporter B.V. en het platform Online Professional, waarop leden nieuwe klussen kunnen aannemen (of geselecteerd worden).

   werkenbij@onlineprofessional.nl

  +31 571-799800

Blijf jij up-to-date?

               

© 2021 - Online Supporter B.V.